Let op! Je inkoopprijs is pas zichtbaar na inlog in je account met een geldig BTW nummer.
Please note! Your purchase price is only visible after logging into your account with a valid VAT number.
Veuillez noter ! Le prix de votre achat n'est visible qu'après vous être connecté à votre compte avec un numéro de TVA valide.
Bitte beachten Sie! Ihr Kaufpreis ist nur sichtbar, wenn Sie sich mit einer gültigen Umsatzsteuer-Identifikationsnummer bei Ihrem Konto anmelden.
 • Nederlands
 • tinne+mia Ketting/armbandje - I'll be me (12 stuks)

  Terug naar overzicht

  € --,-- wholesale prijs voor totaal aantal stuks

  Een bandje van elastisch materiaal wat je als armband en kettinkje kunt dragen. Uitgegeven als onderdeel voor ons project I'll be me. Deze set bevat 12 stuks.

  Lees de volledige productomschrijving

  • Artikelcode: 1502069
  • EAN: 5252112023049

  Productomschrijving

  Albinism love | one | world

  Een fluor bandje wat je als kettinkje, of als armbandje kunt dragen. Er hangt een wit bedeltje aan met een hartje. We hebben het uitgegeven als onderdeel van ons initiatief I'll be me'. Deze collectie is ontstaan vanuit de wens om mensen met albinisme te ondersteunen. Met de opbrengst van deze lijn supporten we, samen met onze partner RillaGoRilla, de Josephat Torner Foundation Europe die misvattingen en het geweld tegen mensen met albinisme in Afrika onder de aandacht brengt en tegengaat.

  De Josephat Torner Foundation Europe ondersteunt en faciliteert activiteiten van weilen Josephat Torner, een Tanzaniaanse activist met albinisme, om zijn levenslange missie na te streven om een betere wereld te creeeren voor mensen met albinisme. Grote steun gaat naar voorlichting om het diepgewortelde bijgeloof te demystificeren wat daar heerst over mensen met albinisme.

  Josephattornerfoundationeurope.com


  specificaties
  - 12 stuks
  - verkoop (advies) prijs: EUR 6,95
  - Lengte: 35 cm
  - elastisch fluorroze koord
  - hanger met hart van wit mat metaal
  - 2 wit metalen kraaltjes aan het einde

  Recent bekeken