Information in English        Information en Français         Información en español

 

Deze webshop is alleen toegankelijk voor bedrijven in het bezit van een KVK nummer en BTW nummer

Let op! Prijzen zijn alleen zichtbaar voor geregistreerde klanten die zijn ingelogd.

Hoe krijg je een account:
1 - Registreer je hier
2 - Je ontvangt een e-mail van ons wanneer je account is goedgekeurd. Om het goedkeuringsproces te versnellen, kun je ons via deze link een e-mail sturen (nadat je je geregistreerd hebt) met het verzoek je account versneld goed te keuren.
3 - Na goedkeuring kun je inloggen en vanaf dan kunt je de prijzen van Tinne+Mia producten bekijken en ze online bestellen.

 

 

Het minimale bestelbedrag voor je eerste bestelling
- Bestel je stationery dan is dit: €150,
- Bestel je tassen dan is dit: €250,- 

Exclusiviteit en minimum order bedrag
We controleren altijd de exclusiviteit in de buurt van je winkel.

Bestellingen worden verzonden na ontvangst van de betaling. De verzendkosten kunnen afhankelijk zijn van het aantal dozen en het totale gewicht. Je kunt er ook voor kiezen om het transport van uw bestelling te regelen met je eigen vervoerder.

Gebruik van ons beeldmateriaal en meer
Online verkoop wordt steeds belangrijker in deze tijden. Producten online zetten kan best een klusje zijn is onze ervaring. Als je onze producten gaat verkopen in je (web) shop mag je gebruik maken van onze sfeer- en product foto’s. Daarnaast hebben ook een excel bron bestand waarin alle specificaties, product omschrijvingen, prijzen en gewichten staan. Dit alles om het je nog makkelijker te maken. Mocht je hiervan gebruik willen maken, stuur ons dan een berichtje naar [email protected].