Let op! Je inkoopprijs is pas zichtbaar na inlog in je account met een geldig BTW nummer.
Please note! Your purchase price is only visible after logging into your account with a valid VAT number.
Veuillez noter ! Le prix de votre achat n'est visible qu'après vous être connecté à votre compte avec un numéro de TVA valide.
Bitte beachten Sie! Ihr Kaufpreis ist nur sichtbar, wenn Sie sich mit einer gültigen Umsatzsteuer-Identifikationsnummer bei Ihrem Konto anmelden.
 • Nederlands
 • tinne+mia Armbandjes - I'll be me (12 stuks)

  Terug naar overzicht

  € --,-- wholesale prijs voor totaal aantal stuks

  Twee armbandjes die je samen om je pols kunt knopen. Op een van de twee staat een fijne quote in fluorroze gedrukt. Ze zijn onderdeel voor ons project I'll be me. Deze set bevat 12 stuks.

  Lees de volledige productomschrijving

  • Artikelcode: 1502068
  • EAN: 5252112023032

  Productomschrijving

  Albinism love | one | world

  Op een armbandje staat de tekst: 'your skin smells like light, I think you are the moon'. Het andere armbandje is geweven in lila en wit. Je kunt ze knopen om je pols. We hebben ze uitgegeven als onderdeel van ons initiatief I'll be me'. Deze collectie is ontstaan vanuit de wens om mensen met albinisme te ondersteunen. Met de opbrengst van deze lijn supporten we, samen met onze partner RillaGoRilla, de Josephat Torner Foundation Europe die misvattingen en het geweld tegen mensen met albinisme in Afrika onder de aandacht brengt en tegengaat.

  De Josephat Torner Foundation Europe ondersteunt en faciliteert activiteiten van weilen Josephat Torner, een Tanzaniaanse activist met albinisme, om zijn levenslange missie na te streven om een betere wereld te creeeren voor mensen met albinisme. Grote steun gaat naar voorlichting om het diepgewortelde bijgeloof te demystificeren wat daar heerst over mensen met albinisme.

  Josephattornerfoundationeurope.com


  specificaties
  - 12 stuks
  - verkoop (advies) prijs: EUR 5,95
  - lengte: 24 cm
  - 1 katoenen armbandje met een quote in fluorroze
  - 1 armbandje geweven in lila en wit
  - te knopen om je pols

  Recent bekeken