Let op! Je inkoopprijs is pas zichtbaar na inlog in je account met een geldig BTW nummer.
Please note! Your purchase price is only visible after logging into your account with a valid VAT number.
Veuillez noter ! Le prix de votre achat n'est visible qu'après vous être connecté à votre compte avec un numéro de TVA valide.
Bitte beachten Sie! Ihr Kaufpreis ist nur sichtbar, wenn Sie sich mit einer gültigen Umsatzsteuer-Identifikationsnummer bei Ihrem Konto anmelden.
 • Nederlands
 • tinne+mia Feel good bag - I'll be me - Soft pink (4 stuks)

  Terug naar overzicht

  € --,-- wholesale prijs voor totaal aantal stuks

  Deze Feel Good Bag maakten we speciaal voor ons project I'll be. Draag hem cross-over of over je schouder. Gemaakt van zacht vegan leather en verpakt in een bijpassende pouch. Deze set bevat 4 stuks.

  Lees de volledige productomschrijving

  • Artikelcode: 1502059
  • EAN: 5252112010919

  Productomschrijving

  Albinism love | one | world

  Deze tas hebben we uitgegeven als onderdeel van ons initiatief I'll be me'. Deze collectie is ontstaan vanuit de wens om mensen met albinisme te ondersteunen. Met de opbrengst van deze lijn supporten we, samen met onze partner RillaGoRilla, de Josephat Torner Foundation Europe die misvattingen en het geweld tegen mensen met albinisme in Afrika onder de aandacht brengt en tegengaat.

  Het is een soepele tas die is gemaakt van een kunstvezel en aanvoelt als zacht leer, gevoerd met een fraaie bijpassende voering. Verpakt in een fijne bijpassend etui, handig als bag-in-bag bijvoorbeeld. Hij heeft fluor accenten en een stoere witte rits. De binnenzijde is gevoerd in een bijpassende kleur. Draag hem cross-over of over je schouder. En natuurlijk hebben we weer een fijne quote op de buitenzijde gedrukt: 'come as you are', wat voor ons zoiets betekent als 'Je bent goed zoals je bent'.

  De Josephat Torner Foundation Europe ondersteunt en faciliteert activiteiten van weilen Josephat Torner, een Tanzaniaanse activist met albinisme, om zijn levenslange missie na te streven om een betere wereld te creeeren voor mensen met albinisme. Grote steun gaat naar voorlichting om het diepgewortelde bijgeloof te demystificeren wat daar heerst over mensen met albinisme.

  Josephattornerfoundationeurope.com


  specificaties
  - 4 stuks
  - verkoop (advies) prijs: EUR 34,95
  - kleur: poeder roze
  - quote op de tas: Come as you are
  - formaat tas: 41x36x10cm / 16,1x14,1x3,9 inch
  - verpakt in een bijpassend etui
  - formaat etui: 16 x 25cm / 6,2x9,8 inch
  - witte YKK rits
  - materiaal buiten: vegan leather
  - materiaal van binnen: nylon
  - binnen en buiten zijn waterproof

  Recent bekeken